EP220 – Den med Netflix-favoriter, The Handmaid’s Tale S2, 13 Reasons Why S2, Red Sparrow, Game Night, mer Deadpool 2 och WestVärldsNytt S02E05

Avsnitt 220 bjuder på en hel del TV-seriegodis, och så blir det även filmspaning med både skruvad komedi och spionthrillers.

Veckans panel – Victor, Niklas och Tove – benar lite i lyssnarmejlskorgen, där både en fråga om Netflix-favoriter och kommande Total War-spel dyker upp.

Det blir ännu mer TV, för Niklas har sett den andra säsongen av Netflix-serien 13 Reasons Why, och berättar varför det är värt att dyka ned i detta high school-drama. Tove är halvvägs in i andra säsongen av den hyllade HBO-tv-serien The Handmaid’s Tale, och berättar så spoilerfritt som möjligt om fortsättningen.

Vidare i filmdelen berättar Niklas om Game Night – en komedi, som låter som en typisk thriller. Apropå thriller så har Niklas också spanat in spionrullen Red Sparrow, med Jennifer Lawrence i huvudrollen.

Det var ju visserligen snack om Deadpool 2 i förra episoden, men nu har både Victor och Niklas sett den och passar på att ge sitt omdöme.

Slutligen blir det även VästVärldsNytt, denna vecka genomgång av avsnitt fem, säsong två av HBO:s Westworld – varning för massiva spoilers!

Tack och förlåt! Puss Hej!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes