EP223 – Den med Dan Hörning, om Magic the Gathering, poddar i mängder, E3-intryck och WestVärldsNytt S02E08

Än en gång har vi en fantastisk gäst, denna gång en helt ny bekantskap för oss – men kanske inte för dig!

Den här veckan får Jonas, Peter och Mats sällskap i studion av en nybliven kollega: Dan Hörning. Han har precis börjat podda via I LIKE RADIO (där du som du vet kan hitta även [NÖRD:IGT]) och gör där Seriemördarpodden som handlar om det den heter. Men det är långt ifrån den första eller enda podd som Dan har ett finger med i. Han har haft 17 olika poddar genom åren, och inte mindre än åtta av dem finns fortfarande kvar i någon form! Om du är intresserad av historia, serie- eller massmördare eller allt på en gång, ska du definitivt kolla in de många avsnitten han producerat till dags dato. Fast hans nördpodd kan du förstås totalt ignorera :).

Dan har även varit med och skapat rollspel som Neotech och skrivit böcker som utspelar sig i Eons cykliska fantasyvärld. Han berättar mer om var han tar sin inspiration, vad som driver honom, exakt hur många avsnitt han gjort av sin Youtube-serie om Magic the Gathering (många fler än du kan ana) och om hur han en gång i tiden vann VM i Diplomacy – genom att använda diplomati i verkliga livet! Dessutom hans åsikter om Tolkien, Tom Bombadill, Margit Sandemo och mycket annat. En minst sagt varierad och spännande gäst, som vi tror att du kommer att gilla.

När Dan går, snackar vi om vad vi lagt märke till i den enorma E3-täckning som pågår just nu från Los Angeles. Det blir snack om allt från Cyberpunk 2077 (som Malin är sur på, via proxy eftersom hon inte hann vara med denna vecka), via Elder Scrolls VI och Beyond Good and Evil 2, till Spider-Man så klart. Därefter ersätts Peter  av Niklas och vi tar äntligen veckans WästVärldsNytt – som handlar om kanske det bästa avsnittet i en redan fantastisk tv-serie, så missa inte det! Om du inte är en av de 1% som vägrar titta på Westworld, förstås. Då kan du skippa sista halvtimmen.

Tack och förlåt! Puss Hej!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes