Inför EP224: Ställ frågor till Sara Bergmark Elfgren

Ikväll gästas vi äntligen av Sara Bergmark Elfgren igen!

Denna gång kommer hon inte i egenskap av serie- bok- eller radioteaterförfattare, utan som manusförfattare till spelet Ghost Giant! Kasta in alla era frågor om författarskap eller ammänt nörderi till Sara i kommentarerna så tar vi så mycket vi kan i podden!

Kommentera här i bloggen eller på våra sociala medier på Facebook, Instagram eller Twitter!

 

1 thought on “Inför EP224: Ställ frågor till Sara Bergmark Elfgren”

  1. Hej Sara och Nördigt-gänget!

    Jag har en fråga kring världsbyggande. När jag själv skriver så upplever jag att det absolut svåraste är avvägningen av hur mycket detaljer och beskrivningar av världen som behövs. Självklart vill man måla upp en trovärdig och engagerande värld men jag upplever ofta att en för ingående beskrivning av världen, omgivningen eller karaktärerna snarare tar mig ut ur upplevelsen då min fantasi inte får tillräckligt med utrymme att fylla i tomrummen.

    Hur brukar du ta dig an detta i ditt skrivande och har du några tips gällande detta för nybörjare?

Comments are closed.