EP225 – Den med Jurassic World: Fallen Kingdom, Den blomstertid nu kommer, Cloak and Dagger, The Awesome Adventures of Captain Spirit samt WästVärldsNytt S02E10

Ingen gäst denna vecka, men väl en treklöver av panelmedlemmar som får avsluta vårsäsongen tillsammans.

Niklas, Jonas och Mats inleder med att snacka lite film, då Niklas har varit och sett Jurassic World: Fallen Kingdom. Ni kanske kan gissa att den inte är direkt säl-mässig, men vi berättar exakt hur många gånger tunnare intrigen är denna, den femte gången. Däremot tycker vi bättre om svenska Den blomstertid ny kommer. Och inte bara för att vi gästats av skaparna Crazy Pictures i avsnitt 207. Om du vill se en riktigt osvensk film, på det allra bästa sättet, är nog det här din chans denna sommar. Eller kanske någonsin.

I TV-sektionen avhandlas – eller avrättas, kanske – raskt nya Marvel-serien Cloak and Dagger, som tydligen inte fortsätter serien av kvalitetsserier från förlaget. Därefter har Mats ett och annat att säga om Dontnods senaste släpp, nostalgiska, sorgliga och underbara The Awesome Adventures of Captain Spirit. Spelet är en prequel till kommande, och av Mats hett efterlängtade, Life is Strange 2. Lyssna om du vill höra vad vi tycker, men vill du prova själv så är spelet gratis på Steam, Xbox One och Playstation 4!

Till sist säsongsavslutningen som avslutar denna säsongsavslutning. Vi går igenom våra intryck av Westworlds tionde och sista avsnitt. Det blir många diskussioner, medan vi försöker reda ut exakt vilken tidsram vi rör oss i, vem som överlever och vem som dör, och vem som kanske kommer tillbaka i säsong 3. En värdig avslutning på kvällen, med måttlig till hög spoilerchans. Nej, vi skojar bara, hela detta segment är en gigantisk spoiler, stäng av när du kommer hit om du inte sett avsnittet!

Tack och förlåt! Puss Hej!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes