SDCC 2018 Special

Tillfälligt avbrott i avbrottet, här kommer ett stekhett bonusavsnitt!

Denna orimligt heta sommardag samlas Niklas, Peter och Mats kring mikrofonerna för att ge dig ett specialavsnitt. Ja, vi vet att vi har semester, men vi var helt enkelt tvugna att snacka lite med dig, kära lyssnare, om San Diego Comic-Con 2018 och allt kul, bisarrt och spännande vi sett därifrån. Vi snackar om Doctor Who, Shazam, Fantastic Beasts 2, Alita Battle Angel, Spider-Man: Into the Spider-Verse, Venom, Jay and Silent Bob Reboot, The Predator, Deadpool 2, Glass, Marvel Rising: Initiation, Night Flyers, Deadly Class, Titans, Buffy-rebooten, The Orville, Star Trek: Discovery, Iron Fist, The Gifted, Cloak & Dagger, Disenchantment, Marvel Digital Online Comics, Supergir, Castle Rock, The Clone Wars och Star Wars: Resistance. För att bara nämna några. Och det tar nästan en timme innan Peter nämner att han minsann besökte San Diego Comic-Con för några år sedan!

Tack och förlåt! Puss Hej!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes

1 thought on “SDCC 2018 Special”

  1. Kära vänner. (Ja jag ser er som vänner i denna stora nördvärld) En fin fin podcast. Jag köpte en tröja. Försöker få in killgänget i Nördigt.nu. Ser er då och då, senast Öl mässan vid Nacka Strand (Jonas och Niklas). En gång i tiden åkte Peter med mig i den buss jag körde från Henriksdal till Slussen. Just då Bandit Rock på Radion med Plan Three. Just nu saknar man er i podcast. En liten lite ris från ros och ris. Era röster är lite lågt ljud. Sedan kommer intro låten och man hoppar högt. Decibelen är ganska stor. Hoppas ni tar till er och kanske ordnar lite med det. Inte ett stort problem, men lite. Mvh Magnus Mad Krantz.

Comments are closed.