EP245 – Den med Kingdom, trailer-bonanza, Star Wars IX-läckor, Star Trek Short Treks och spelbranschspekulationer

Det blir trailer-tätt och spelspekulationer i avsnitt 245, dessutom sydkoreanskt zombiekostymdrama och Star Wars episod IX-läckor.

Jonas nyhetssegment blir extra långt denna vecka och vi avhandlar flertalet skakiga händelser i spelvärlden: Activision Blizzard som säger upp 800 personer, spelmässan E3:s vara eller icke vara samt den skakiga situationen på svenska Starbreeze. Men det är ju inte [NÖRD:IGT] utan gissningar och spekulationer, så vi har dammsugit Reddit på två mycket oklara “läckor” om Star Wars episod IX. För bildreferens om den concept art Tove pratar om, klicka här

Niklas, Tove och Jonas recenserar också ett gäng trailers på kommande filmer, som dykt upp i dagarna: Danny Boyles “om-inte-beatles-fanns-historia” Yesterday, J R R Tolkien biopic-filmen Tolkien, Frost 2, buddy-komedin The Hustle och den senaste trailern till Aladdin, vars Will Smith-ande kan ha sänkt filmen i förtid. Eller?

Vi har också lite lyssnarmejl, för en gångs skull – det blir poddtrivia och många frågor till Jonas.

Slutligen har vi också ett TV-segment. Jonas har sett det sydkoreanska zombikostymdramat Kingdom på Netflix, och Niklas har tagit tag i Star Trek Short Treks – kortavsnitten som ger lite mer bakgrund till karaktärerna i Star Trek Discovery.

Glöm inte att tävla om biobiljetter till The Prodigy – skicka ett PM på Facebook till oss och berätta vilken som är din favoritskräckfilm och varför. Tävlingen avslutas fredag den 15 februari.

Puss hej!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS