EP300 – Den som stream:ades live från DupoKjellins vardagsrum

I brist på möjlighet att spela in podd inför publik som traditionsenligt vid jämt 100-tals-episod, dessutom med ett uteblivet/framskjutet Comic Con Sthlm som brukar signalera vår återkomst efter sommaruppehåll, så testar vi ett nytt grepp – livestream från soffan hemma hos DupoKjellin!

Lördagen den 19 september kl.20:00 satte vi igång via YouTube och stream:ade live – stort tack (och förlåt) till alla som hängde med där och då – och alla som interagerade via YT-chatt, Discord-chatt och kanal, hade skickat mail/kommentarer etc. i förhand och hängde med oss! Självklart kan man i efterhand såväl poddlyssna som titta på avsnittet: HÄR!

Med en nästan full panel (som kanske rentav blev full i annan bemärkelse senare…) på plats betade vi av bland annat [NÖRD:IGT] The Drinking Game, vad som hänt sedan sist, var och ens favorit-highlights genom åren, ett [NÖRD:IGT]-quiz med fina priser och mycket annan idioti och urspårning.

Malin blev dessvärre sjuk i sista sekund, men gjorde inhopp via Discord-länk – och Vikarie-Victor hade flytt fastlandet, men hälsade så mycket! Summa sumarum hade vi skitkul och detta måste vi göra om snart igen! Kanske rentav en livestream då vi spelar D&D eller något kul brädspel, charader eller whatever du som lyssnar kan tänkas föreslå. Maila förslag till lyssnarmail@nordigt.nu – och skål och tack och förlåt för 300+ poddavsnitt!

Puss hej!

 

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS