EP301 – Den om Unrailed, Fall Guys, Among Us, The Boys, Strong Girl Bong-Soon och vad som ska rapporteras i framtiden

Nu är vi igång på allvar igen! Eller det har väl typ aldrig varit riktigt allvar när det gäller den här podden, men ni fattar 🙂

För det 301:a avsnittet samlas Peter, Tove, Mats och Jonas hos den sistnämnda för att snacka senaste tidens nördnyheter, med mycket kring MCU-filmer och serier, uppföljare till The Lion King och Avatar, lite snack om The Snyder Cut samt sent påkommet även Microsoft’s köp av Bethesda.

Dessutom tipsar Mats om hela 3 olika spel att lira med polare, i form av Unrailed, Fall Guys och Among Us medan Tove levererar vad som spontant får namnet KoreaKollen då hon sedan en tid tillbaka är helt fast i sydkoreanska serier av olika slag och denna gång tipsar om Strong Girl Bong Soon och What’s Wrong With Secretary Kim som finns på streamingplattformarna Netflix respektive Rakuten Viki.

Mats lyckas även få till ett efterlängtad snack “by popular demand” om TV-serien The Boys som är inne på sin andra säsong, samt att han tipsar om Charlie Kaufman-rullen I’m Thinking of Ending Things, som resten av panelen dock tycker låter tveksamt huruvida den är sevärd eller ej.

Det är typ vad som hinns med i veckans avsnitt!

Tack och Förlåt! Puss hej!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS