EP310 – Den om David Prowse RIP, Elliot Page och Mandorapporten Chapter 13 – The Jedi

I likhet med tidigare poddavsnitt på senaste består veckans episod till hälften av en del med nyhetssnack med Berglöf & Kjellin, samt en del med Mandorapport med DupoKjellin!

Jonas och Peter passar på att dra igenom veckans höjdpunkter i nörd-världen som bland annat innebär en bortgång i form av David Prowse, mannen som spelade Darth Vader i dräkten i original-trilogin, samt en pånyttfödelse med Elliot Page som kommit ut som transperson! Känd för sina roller som bland annat Juno i filmen med samma namn, Kitty Pryde i X-Men 2 och på senaste som Vanya i Netflix-serien The Umbrella Academy.

Dessutom berättar Jonas om statistiken i en undersökning som tagit reda på IQ-nivåer hos olika gamers och skillnaderna mellan män & kvinnor likväl som mellan de som spelar Playstation vs. XBox!

Slutligen i vanlig ordning går Vanne & Peter igenom förra veckans avsnitt av The Mandalorian där vi bland annat fick se en fanfavorit-karaktär från animerade Star Wars göra live-action-debut, samt fick svar på vad Baby Yoda faktiskt heter [01:06:08]

Tack & Förlåt, Puss Hej, This Is The Way!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS