EP360 – Den om The Batman, Taxi Driver, Fresh, Tunnel, Signal och Long Story Short

Veckans avsnitt blir film- och k-drama-tungt och innehåller bland annat en färsk recension av The Batman och hämnddramat Taxi Driver.
I nyhetssvepet pratar Jonas, Tove och Niklas bland annat om den kommande BAFTA-galan, där svenska Hazelights spel It Takes Two kan plocka hem flera statyetter. Vi pratar även om de fortsatta hyllningarna av FromSoftwares Elden Ring, att släppet av Square Enix kommande actionäventyr Forspoken skjuts till i höst, att före detta Talltale-utvecklare ligger bakom det kommande spelet Star Trek: Resurgence, potentiella spinoffs kring Matt Reeves The Batman, nästa Alien-film och en reboot av kultklassikern The Crow.

I filmdelen berättar Niklas om kannibalthrillern Fresh, den mer lättsamma romcom-rullen Long Story Short och så blir det också en ordentlig recension av Matt Reeves – och Robert Pattinsons – The Batman!

Tove är tillbaka med Koreakollen och det blir dubbelt upp time travel-crime-serier med Tunnel och Signal. Därtill har hon också sett det 80-talsosande hämnddramat Taxi Driver.

Tack & Förlåt, Puss Hej!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS