EP361 – Den om The Adam Project, Turning Red, Our Flag Means Death, Phoenix Rising samt Undercurrent

En triss i nördar ses denna vecka för att snacka lite film och lite TV.

Jonas, Mats och Niklas finns i studion den här gången, och nyhetssvepet handlar om än mer kontroverser kring Blizzard, liknande trubbel hos Sony Playstation, en märkligt omotiverad skärm till Xbox, en hopslagning av streamingtjänster och lite gratis-streaming från Paramount.

Både Mats och Niklas har sett Netflix-filmen The Adam Project, och berättar om den är sevärt eller ej – det är trots allt Ryan Renolds! Niklas har dessutom hunnit med Turning Red, och försöker kanalisera sin inre 13-åring för att förstå storheten i den.

I TV-segmentet har Niklas och Mats tagit en titt på lätt verklighetsbaserade piratkomedin Our Flag Means Death, som nu är mer än halvvägs genom sin första säsong. Dessutom tipsar Mats om två nya true-crime-miniserier: Phoenix Rising och Undercurrent.

Tack & Förlåt, Puss Hej!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS