EP365 – Den med Halo, Moon Knight, Attack on Titan, DP, Minx, Lust och (äntligen) Hawkeye!

Tre ofta upptagna panelmedlemmar ses samtidigt denna vecka!

Peter, Vanne och Mats ses i det DupoKjellinska köket över en kopp kaffe med havremjölk och snackar om allt det senaste i nörderiväg. Först blir det så klart lite nyheter om allt mellan himmel och jord. Eller åtminstone allt vi och ni är intresserade av, inklusive diverse filmer som äntligen (?) går att streama snart, seriesäsonge som av någon outgrundlig anledning delas upp i flera delar, tidigare (?) release av nästa Mandalorian-säsong, filmer baserade på spel, Kingdom Hearts-jubelieum samt givetvis den kommande Halo-kokboken.

Sedan blir det tv-serier för hela slanten (Mats ville prata om en film med en Nylund i en av rollerna, men blev med rätta nedröstad). Vanne har sett senaste (och sista? tredje sista? Näst sista?) säsongen av Attack on Titan samt den minst sagt gripande koreanska serien DP. Mats har kollat på småsnuskiga, svenska Lust och likaledes kittlande Minx. Och givetvis måste vi snacka lite om nylanserade Halo och Moon Knight också.

Till sist tar Mats och Peter en stund att gå igenom vad de egentligen tyckte om Hawkeye-serien som dök upp över julhelgen. Du kanske anar redan nu vad betyget blir, annars är det bara att titta på serien och sedan hänga med i diskussionen!

Tack & Förlåt, Puss Hej!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS