EP406 – Den med The Mandalorian S03, Picard S03, Jedi Survivor och GOTG Vol.3


Tre dudes och en jäkla massa nördigheter denna vecka! Bland annat tredje säsongerna av så väl Star Wars-serie som Star Trek-serie, likaväl som en tredje och sista volym av MCU:s mest dysfunktionella superhjälteteam.

Efter ett sedvanligt nyhetssvep där Jonas guide:ar oss genom det senaste i nördsvängen (sönderpratat och sidospåret av Peter & Niklas) snackas det om säsong 3 av såväl The Mandalorian som Picard.

Därefter får Peter berätta om sin upplevelse av den efterlängtade EA/Respawn-uppföljaren till Fallen Order, nämligen Star Wars Jedi: Survivor där äventyret fortsätter med huvudkaraktären Cal Kestis. En fullträff om man frågar Kjellin, men han tenderar ju att vara glad i allt som heter Star Wars eller Marvel!

Avslutningsvis blir det även Marvel med senaste MCU-filmen (den 31:a i ordningen!), Guardians of the Galaxy Vol.3 som fanboy-Peter hyllar skamlöst. En riktig fullträff från James Gunn som det sista han gör innan hoppet över till DC är ett totalt faktum.

Tack & Förlåt, Puss Hej!

Lyssna via I LIKE RADIO.

Ladda ner avsnittet som mp3.

Här hittar du avsnittet via RSS