EP07 – Den med Årets Spel, Årets Nörderi, lite Cumberbatch och världens undergång.

ep007.jpg

GOTY står för Game Of The Year. NOTY står för Nörderi Of The Year. Den sista hittade vi på själva.
Vi vet ännu inte om detta avsnitt kommer ut överhuvudtaget eftersom världen KANSKE går under vilket ögonblick som helst.
Ifall den inte gör det så kan du se fram emot ett avsnitt där vi först pratar om Dina och våra favoritnörderier från året som gått (något som du kommer kunna fördjupa dig i här på hemsidan under julledigheten).
Efter det biter vi tag i den stora fisken: Årets Spel. Den listan kommer att sammanfattas här i bloggen senare, men helheten får du bara i podcasten.

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes

God Jul och Gott Nytt År!

6 thoughts on “EP07 – Den med Årets Spel, Årets Nörderi, lite Cumberbatch och världens undergång.”

 1. Årets trend måste väl ändå vara att spel blir freemium? Ända sedan Team Fortress två blev F2P verkar det som om listan av spel som går den vägen bara blir längre 🙂

 2. Hej, jag bor tydligen under en sten och försöker lyssna ikapp.
  Men har ioförsig 1600h på mig att göra så.

  Ni talade om retro spel tidigare, tänkte till han praktikanten.. Som nu borde vara ehm “vuxen”.. Carmageddon! Och ja kosmonaut, jävla rabbit holes! Finns det ingen ny Carmageddon? Jag behöver ett spel där man får poäng för att köra över folk.. Och kor, så episkt muuuuuuuuuuuuuh…

  Vete fan hur jag ska göra för att lyssna ikapp, funderar på att köra vartannat avsnitt nytt, varannat gammalt så jag åtminstone hinner med nutiden, lite som att hoppa in i en serietidning som funnits i 70 år, känns det som.

  Justja, en klagan.
  Appen har ingen vettig funktion för att spela alla avsnitt från början till slut och det är rätt jobbigt att söka igenom.
  Har nu lyckats ladda ner några avsnitt, men det krävdes ju att man letade nåjävulskt och skrolla igenom varje sida för download. Kan ni inte skaffa ett paket, typ säsong 1? Eller åtminstone, ladda ner alla podcast i rätt ordning eller bara en enkel sida där du har avsnitt 1-200+ och bara länkar direkt till nedladdningen?

  • Hej Nathalie!

   Vad kul att du hittat våran pod!
   Vilken app är det du inte hittar någon vettig funktion i?

   Lättaste sättet att ladda ner alla avsnitt är genom att skaffa en podcast app till din mobil.
   Har du en iPhone så borde du redan ha podcaster appen, inte den bästa podcast appen som finns men den är gratis och i den kan du ladda ner alla avsnitt.

   Har du android så kan jag tyvärr inte hjälpa dig då jag har extremt dålig koll på deras appar.

   Alternativt så kan du ladda ner iTunes till din dator och ladda ner alla avsnitt där.

   Tack för att du lyssnar!

   Mvh
   Niklas Berglöf

Comments are closed.