VNDiH? – Vad Nördar Du i Helgen?

20130215-161233.jpgDå var det småledigt igen. Blev det något romantiskt nörderi i torsdags, eller sparar du det till helgen?

Lördagen och söndagen kommer vi spendera med Euro Truck Simulator 2 (DAMN you, Mats!), Aliens: Colonial Marines (DAMN you, Gearbox), Strangers In Paradise, Hitman HD Collection, mer Buffy, lite House Of Cards och kanske någon rulle också.

Är det så att du letar efter nya gamingpolare så utnyttja kommentarsfältet, för böveln!

Men framför allt så vill VI veta:
Vad nördar DU i helgen?

16 thoughts on “VNDiH? – Vad Nördar Du i Helgen?”

 1. Jag har äntligen gått och köpt mass effect serien och sitter nu på 3:de för första gången
  Jäklar vilken bra serie. Samt att jag känner en stor lust att erövra Europa som Kurland i Eu3.
  Det kommer bli en bra helg

 2. Blir Sonic Heroes med vänner ikväll. Från att inte ha spelat ett enda Sonic-spel har jag nu bestämt mig för att klara av så många av dem jag bara kan på ett år och detta var nästa spel på listan.

 3. Jag har 2 levels kvar tills jag dingar 80 i GW2. Sedan så tyvärr var jag en av dem som köpte War Z som är en total flopp. Men ska väl försöka gå in och se vad man kan göra nu efter att de har uppdaterat spelet.

 4. ‘Köpte tillslut Beyond Good & Evil HD efter många idéer om vad man kan göra med åttahundra spacebucks. Kan säga att jag hittills är nöjd med mitt inköp även då jag endast har tre timmar i spelet. Får se vad det kan bli av detta. Älskar hur spelet avger en otroligt mysig (vad som för unga mig blir) en nästintill nostalgi känsla. Detta då jag växte upp (växer fortfarande, är 1.74) under original xboxens era. Upplever det precis som när jag var ett vårtsvins barn och spelade Fable för första gången.

  Annars har det varigt relativt lugnt på nördighets fronten. Investerade i Bioshock: Rapture boken så förhoppningsvis kommer den under veckan, då har vi nästa helgs aktiviteter avklarad dem med. Har som alltid lagt ner lite mer död tid i EA Skate 3 endast för att det är ett så otroligt bra podcast spel, sitter någon på bra tips på fler sådana tar jag gärna emot dem. Efter 120+ timmar så känner jag mig väldigt klar.

  Har även en snabb fråga. Jag har inte hunnit att lyssna klart på alla episoder av Nördigt av olika skäl, men är relativt säker på att ni inte talat om Radiogamer favoriten Åsa Roos “Nyckelringsrollspelet”. Skulle uppskatta om ni kunde testa detta samt diskutera det i poden’ då konceptet intresserar mig starkt.

  Annars vill jag tacka för en riktigt bra pod som tar mig genom många resor till skolan och gaming sessioner.

  – Victor Lundell.

  PS,Fluffiga bollar.

 5. Ja de blir väl att nörda framför wow som vanligt. Oändliga timmar framför de. Men skulle verkligen hitta ett nytt spel att spela med folk online. Börjar ändå tröttna på jagandet på achivments.

Comments are closed.