EP20 – Den om med Game Of Thrones säsong 3, The Private Eye, Battlefield 4, Train Simulator 2013, ARMA 3, GI Joe: Retaliation och Benny Gurksats

20130328-073439.jpg

Winter’s coming samtidigt som vi hoppas på vårens coming! Välkommen in i nördkvämet och värm dig! Dags för ännu ett avsnitt av [NÖRD:IGT] där vi gräver ner oss i de där sakerna som vi och du älskar allra mest. Den här veckan får vi dessutom hjälp och stöd av Mats “Bokhyllan” Nylund (MCV Nordic, PC Gamer).

Vi börjar med att diskutera och dela med oss av våra och dina åsikter om det som hände med PayDay 2/Overkill tidigare i veckan.

Sen slänger vi om ordningen lite och vandrar in i TV-seriedelen för att peppa kring Game Of Thrones säsong 3 och vara lite oroliga för Dr. Who‘s nystart av säsong 7.

Sen kommer Comicsdelen och Peter hyllar något digitalt (!) som kommer från Brian K. Vaughn: The Private Eye. Länken till serien hittar du HÄR.


Varför hette ena låten “Ankliv” och den andra “Knattar”? Svaret finns i denna podcast.

Därefter dundrar vi in i Speldelen med prat om premiärintrycken från Battlefield 4, mobilspelet Ridiculous Fishing, ARMA 3-alfan och Train Simulator 2013.

Och hela paketet avslutas med Filmdelen där vi recenserar GI Joe: Retaliation, The Croods och Kjellin reagerar på nya The Wolverine-trailern.

Matig och mumsig mastodontpodcast. Men framför allt: det är [NÖRD:IGT].

Trevlig lyssning!

HÄR kan du lyssna på avsnittet via I LIKE RADIO.

HÄR kan du ladda ner det som mp3.

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes

4 thoughts on “EP20 – Den om med Game Of Thrones säsong 3, The Private Eye, Battlefield 4, Train Simulator 2013, ARMA 3, GI Joe: Retaliation och Benny Gurksats”

  1. Bra som vanligt. Vill dock poängtera att The Rock är tillbaka i Wrestlingvärlden sedan något år tillbaka. Om än på deltid. Han accepterar således att man kallar honom vid sin stenhårda smeknamn igen. 😉 Han är dessutom regerande mästare i WWE. En titel han ska försöka försvara nästa helg på Wrestlemania. Så det så. 🙂
    I övrigt så är jag tvärtaggad på Game Of Thrones!

  2. Så jäkla synd att de fuckar upp G.I Joe alltså. Jag älskade verkligen leksakerna och tidningen när jag var mindre och har börjat läsa om dem på senare år på iPaden. Storyn är tvisterna finns där och de kunde gjort filmerna så jäkla bra men nej då går man och sabbar det åter igen….

  3. Det Mats och Peter pratar om heter Donalds Playground, det går helt enkelt ut på att Kalle tar små jobb dvs de minispelen de nämner för att tjäna pengar och bygga en lekpark till knattarna och fanns till Commodore 64. Det Peter pratar om är ett spel där Joakim von Anka och Guld-Ivar Flinthjärta tävlar om vem som är rikast i världen, de är nämligen exakt lika rika i början. Där flyger man runt med Sigge och landar på diverse banor med olika mål, pussel och skatter, det hela är alltid ett race emot Guld-Ivar och hans gäng. Ett fantastiskt spel! Det spelet som får en remake är en NES titel som gick ut på att besöka olika ställen bara i jakt på en skatt, ett platformsspel där man kunde välja i vilken ordning man skulle göra banorna med vissa undantag för jakt på nycklar osv, sista banan var på månen som nämnt i podden. Fanns tydligen till Gameboy också. Hoppas det är lite tydligare iaf, och jag kan ju ha fel, men de lät som dessa tre spel ni pratade om. Mvh Jonas

Comments are closed.