VNDiP? – Vad Nördar Du i Påsk?

Vad Nördar DU i Påsk?

LÅNGHELG! Och visst, det är kul att träffa släkt och vänner och få chansen att umgås med familjen, men lite egen tid måste du ju få också.

Vi tänker stänga in oss i någon timme med Bioshock Infinite, Train Simulator 2013, avslutningen på säsong tre av The Walking Dead och början på säsong tre av Game Of Thrones!

Men vad ska DU nörda i påsk? TELL US!

Glader gullefjun på dig!

13 thoughts on “VNDiP? – Vad Nördar Du i Påsk?”

 1. Jag har pinsamt nog inte lyckats ta mig an andra säsongen av Game of Thrones än. Jag gillar att fysiskt äga serier jag tittar på och har inte haft tillfälle att införskaffa den än. Jag skäms lagom mycket över detta. I stället blir det nog att läsa The Private Eye som jag precis köpte för hela 4 dollar, samt kanske spela några omgångar Smallworld mot flickvännen på min iPad. Och när vi ändå pratar om det: Ni efterfrågade i ett tidigare avsnitt bra brädspel som går att spela med två spelare. Smallworld är ett sådant. Tänk Risk. Fast bra. Ytterligare ett tips är Neuroshima Hex, ett brädspel som utspelar sig i en dystopisk framtid med fyra fraktioner som slåss mot varandra. Man lägger ut sexkantiga brickor på ett bräde strategiskt och låter dem sedan döda av varandra en och en. Väldigt underhållande. Finns också det till iPad. Tack för 20 superba avsnitt. Det gör under på jobbet (lagerarbete tenderar att bli lite långrandigt om man inte har något att lyssna på). Keep up the good work, så att säga.

 2. Jag tänker under inga omständigheter missa nya avstittet av Doctor Who, men jag ska även spela lite Dishonored, och sist men inte minst ska jag läsa mig igenom ett berg av comics!

 3. Blir nog kanske att man kör bioshock infinite en andra runda, eller köra nått av spelen jag fick till bioshock. Men det jag ser framemot mest är att börja läsa Saga!

 4. Fick Kingdom Hearts 1 & 2 när jag fyllde år för ett tag sen av lillasystrarna så det kommer nog ta upp större delen av helgen. Sen är det ju nytt avsnitt av GoT och en Raspberry Pi som vill ha uppmärksamhet. Uj uj vilken stress!

 5. Ska nog fortsätta lite med Bioshock Infinite.
  Läsa vidare på “Ett år med Mojang”.
  Och kanske spela lite Trials Evolution nu när det kommit till PC 🙂

 6. Jag blev grymt sugen att spela nya bioshock, dock gillar jag inte att hoppa in i spel som jag inte spelat dom tidigare, så får bli att börja med första spelet i den serien!

 7. På agendan står påskmiddag med kollektivet och sedan blir det nog lite fractals i GW! Förutom det blir det inte så mycket nördande eftersom universitetet har lagt en tenta på Tisdag morgon!

Comments are closed.