GRATTIS TOVE: Årets Spelskribent 2012 (hos Level7.nu)

ToveLEVEL7

Hedlund, Berglöf och Kjellin gillar Bengtsson. Hon är en av de bästa nördarna vi känner.
Det visar sig att hela spel-Sverige gillar Tove också för hon blev nyligen utsedd till Årets Spelskribent 2012, ett pris hon kammar hem för tredje året i rad!

Stort grattis, Tove! Du är en fantastisk skribent och nörd!

Tovecitat

Vi vill allihopa passa på att tacka alla som röstade på oss som Årets Podcast hos Level7.nu. Vi vann lyssnaromröstningen med lyckades inte övertyga juryn om att vi var värda toppen. Men så går det ibland. Stort grattis till de andra vinnarna!

7 thoughts on “GRATTIS TOVE: Årets Spelskribent 2012 (hos Level7.nu)”

  1. GRATTIS TOVE! Du vann välförtjänt! Och emedan jag inte kan förstå alls hur juryn kunde sätta sina toppoäng på någon annan pod än denna, så är det ju talande att ni fick lyssnarnas röster. Det är ju trots allt det som är huvudsaken. Vi älskar er!

  2. Lyssnarna och juryn röstar separat och sen läggs poängen ihop. De har inte sista ordet, det var bara det att i år var vi mer populära hos lyssnarna än hos juryn och hamnade således på en hedersvärd andraplats. //Hedlund

Comments are closed.