VNDiH? – Vad Nördar DU i Helgen?

vndihsniper

Man kan verkligen inte se fram emot alla spel. Det är omöjligt. Men Hedlund lovar dyrt och heligt att han ska försöka gå in i Sniper 2 med ett öppet sinne. Försöka.
Kjellin är den som ska bita tag i Defiance, både spelet och TV-serien, och efter det få vi hoppa och leka och gräva ned oss i våra privata fetischer.

Spel, Comics, Film och TV-serier. Det finns så mycket gött att välja mellan.

Det intressanta är dock fortfarande:

Vad Nördar DU i Helgen?

17 thoughts on “VNDiH? – Vad Nördar DU i Helgen?”

  1. Har nördat Vikings den här veckan. Ett avsnitt om dagen. Till helgen ska jag nog försöka börja introducera min brutna arm för Xbox-kontrollen igen nu efter operationen! Kan ju faktiskt röra på tummen och har fått tillbaka känseln i handflatan.

  2. Köpte assassins creed 2 i torsdags och tänker spela så många timmar jag orkar, dock kommer jag antagligen att spela en hel del annat på grund av att jag köpte en ny gamepad till pc som jag nog kommer vilja testa till alla spel jag har som den funkar med. Sedan har jag ett nyiköpt berg av analoga comics att läsa, men på grund av AC2 blir det väl inte mycket mer ett eller två nummer. Jag skulle gärna vilja komma tillbaks till League of Legends, men det får nog bli nästa vecka.

  3. Jag har börjat spela om de gamla Ratchet and Clank-spelen nyligen, och har snart klarat ut två:an till 100%. Efter det blir det 3:an, Gladiator och alla de nya till PS3 som jag aldrig har spelat än. 🙂 Annars så har jag Fallout: New Vegas och Skyrim på tallriken. Stor tallrik.

    Har även börjat på Dexter säsong 7 nu.

Comments are closed.