VNDiH? – Vad Nördar DU i Helgen?

VNDiH? Iron Man 3, Hemlock Grove, Dead Island: Riptide (eller inte) och Ultimate Spider-Man, som vanligt tågar vi in i en helg där det finns en massa fantastiskt göttiga saker att njuta av. För att inte tala om uppföljningen på det grymma Game Of Thrones-avsnittet som sändes förra veckan! Oh lord.

Hedlund ska pilla lite på nya Dragons Dogma: Dark Arisen, Bengtsson ska fortsätta att överleva i Don’t Starve, Berglöf ska bryta sig ur CIV5-träsket och Kjellin har som vanligt en hög med comics är njuta av.

Och här har du chansen att ragga nya nördvänner via Los Internetos eller bara berätta:

Vad nördar DU i helgen?

7 thoughts on “VNDiH? – Vad Nördar DU i Helgen?”

  1. Iron Man 3 blir det ikväll, sen till helgen tänkte jag fortsätta spela Primal Carnage på Steam.

Comments are closed.