EP52 – Den om The Hobbit: The Desolation Of Smaug, Necessary Evil: Super Villains Of DC Comics, Starbound, Darkout, Super Mario 3D World, Gran Turismo 6, Libertalia, House Of Gold & Bones och Spindelmannen på svenska

20131212-083731.jpg

Om du börjar lyssna på [NÖRD:IGT] idag så har du nu en gammal episod i veckan att beta av i ett år framöver. Sen kan du även lägga till över 120 avsnitt av vår förra podcast RadioGamer om du vill (som vi vet att många gör). Tack och förlåt för det.
Om du däremot är en av våra fantastiska och trogna lyssnare så har du här den sista episoden för 2013!

Vi startar i Filmdelen där Hedlund gör en spoilerfri recension av The Hobbit: The Desolation Of Smaug. Varning för drakporr i den. Sen pratar Kjellin om Necessary Evil: Super Villains Of DC Comics och X-MEN-nyheter.

Därefter handlar det om Speldelen och Nylunds tankar om Starbound och Darkout, Bengtssons recension av Super Mario 3D World och Hedlunds problem med Gran Turismo 6. Dessutom klämmer vi in ett brädspeltips i form av Libertalia!

Det här året av slutar vi med Comicsdelen och Kjellins tips House of Gold & Bones, men även en historielektion kring Spindelmannens svenska historia.

Och mitt i allt det äter Tom Hardys Bane en lussebulle.

Vi är tillbaka igen i januari med vårt NOTY-avsnitt (Nörderi Of The Year)!

Tack och förlåt!

Avsnittet kan du lyssna på här eller ladda ner det som mp3:

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes

6 thoughts on “EP52 – Den om The Hobbit: The Desolation Of Smaug, Necessary Evil: Super Villains Of DC Comics, Starbound, Darkout, Super Mario 3D World, Gran Turismo 6, Libertalia, House Of Gold & Bones och Spindelmannen på svenska”

  1. Tack för den här säsongen! Den har varit superbra, med många roliga och intressanta gäster. Ha det gött nu över jul så hörs vi januari:D

  2. Till nästa år får ni klämma in en liten anime stund också tycker jag. Inte alltid ni verkar ha så många minuter med comics så då kan ni passa på att nämna nå bra anime serier och/eller filmer. Om det nu är någon av er som ser endel på det. Men det är nog en hel del nördar utom mig själv som skulle uppskatta det 🙂

  3. Yes! skulle åh uppskatta detta som ett litet extra segment som gärna får sno tid från comics delen som jag själv inte bryr mig speciellt mkt om men som tur kan uppskatta då och då.

  4. Hmm… Antingen läser ni mejlen dåligt eller så är jag i spam-högen för mitt mejl som handlat om det ni frågat om ( hjältar som råkar döda folk) har ni inte tagit upp

  5. Jag brukar lyssna på Nördigt vid sovdags för att kunna slappna av och somna (jupp,sömnproblem). Så nu under julledigheten är det helt och hållet ert fel att jag får alldeles för lite sömn och känner mig som ett vrak under dagarna.
    Men i övrigt var det ett extra trevligt avslut på “säsongen” av Nördigt. Önskar mig mer bräd/kortspelssnack i framtiden och även fler comicstips.
    // altheatrollet.blogg.se

  6. Intromusiken till det här avsnittet är det bästa hittills! Känner igen det så mycket, är det inspirerat av någon speciell serie/film?

Comments are closed.