EP 81 – Den om LootCrate, Digital Revolution, CIV: Beyond Earth, anime-Ronja, Sword Art Online S02, Dracula Untold och Marvel Phase 3

Foto 2014-10-29 20 38 14Veckans episod inleds med ett avslöjande om årets merch-pryl – [NÖRD:IGT]-koppen/muggen. Införskaffa din egen på Comic Con Gamex i helgen – lördag 1/11 kl.12 i Sal E5, vi ses där!

Fler prylar blir det också när Niklas berättar om sin allra första LootCrate!

Tove har varit på utställningen Digital Revolution på Tekniska Muséet och ska berätta om det, för vi behöver alla kulturpoäng vi kan få! Jonas vill prata Civilization: Beyond Earth och då ska han få göra det!

Det blir även full on anime, för Vanne har sett Studio Ghibli-versionen av Astrid Lindgrens klassiker Ronja Rövardotter OCH även säsong 2 av Sword Art Online.

Tove har dessutom sett Dracula Untold, frågan är om man får blodad tand eller ej… OCH!!! Marvel har haft presskonferens om avslöjat sina filmplaner ända in i 2018 och det ser så fett ut att Peter behöver lägga sig ned och vila av fangazm-överdos!

Puss hej!

Avsnittet kan du lyssna på här eller ladda ner det som mp3:

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes

5 thoughts on “EP 81 – Den om LootCrate, Digital Revolution, CIV: Beyond Earth, anime-Ronja, Sword Art Online S02, Dracula Untold och Marvel Phase 3”

 1. Loot Crate är en fantastisk ide. Jag är uppe i min fjärde låda nu och ser fram nästa månad som kommer att vara tematiserad runt Mega man och Street figher med en extra krydda av Assasins Creed och Halo. Väldigt pep även om Villain lådan nog fortfarande är den bästa hittills.

  Tror dessutom att katt t-shirten är en liten nickning till Jones… Skeppskatten på Nostromo som alltid dyker upp innan Xenomorphen anfaller… #headcanon…

  Anyway. Keep up the good work.

 2. Till det viktigaste först: Kortare program? Är ni galna? Ni borde satsa mer på att göra längre episoder, cirka 4 timmar, och offra er privata tid för en god sak. Jag lyssnar på ett par poddar och Nördigt är en av få som jag verkligen kan lyssna på under längre tid utan att bli uttråkad. Och det är mycket tack vare att ni just har detta som en diskussion, avbryter varandra, går in på sidospår mm. Så det tycker jag absolut inte ni ska sluta med,möjligtvis vara lite schyssta mot folk och låta dem prata färdigt (men det är mindre viktigt).

  Loot crate blri man hypad på men samtidigt kommer man på att 98 procent av all loot som man får i spel säljer man direkt till en NPC som skräp. Så jag tror att jag köper det jag vill ha och en trisslott istället för en massa prylar jag förmodligen inte behöver men gärna vill ha.

  Lite comics, om ni har läst Sandman tycker jag att ni bör tipsa om den. Antar så klart att ni tyckte om Sandman. (Kan väl inte gå fel med Neil Gaiman?)

  PS. Gillar inte de flesta filmer som går ut på att ge en ny “origin story”. Dracula Untold får gärna förbli untold för min del.

  Tack och hej då! Ser fram emot att nästa episod (ej Gamex) är 4 timmar lång. Minst.

 3. Upptäckte eran pod nyss (yes, bor i en grotta tydligen) nice o lyssna på när man jobbar!

  På loot crate ämnet; finns även andra lådor som går att beställas, kolla in nerd block! Finns olika genrer man kan välja där (även för barn!!).

 4. Ps. Om loot crate bilden föreställandes Daryl Dixon och en zombie- zombien är hans bror merle!

Comments are closed.