[NÖRD:IGT]-muggen – årets merchpryl!

IMG_0475.JPG

Du kanske minns Nördigt-mössan från förra årets livesändning på Gamex. I år är det en Nördigt-mugg som gäller!

Den finns i extremt begränsad upplaga och klarar av alla möjliga olika vätskor, såsom Jolt Cola, kaffe, te, varm choklad, Baileys och annat. Du kan köpa ditt exemplar för 100 kr på årets upplaga av COMIC CON GAMEX nu på LÖRDAG 1 NOVEMBER i samband med vår liveinspelning i SAL E5 kl. 12.00.

Vi accepterar cash & Swish 🙂 Tack & förlåt!

3 thoughts on “[NÖRD:IGT]-muggen – årets merchpryl!”

  1. Älskar er podcast, är ny på den, har de senaste två-tre månaderna lyssnat på så mycket jag hunnit med, och det är en del, i alla fall ett och ett halvt avsnitt om dagen. Snygg mugg/kopp eller vad ni nu kom fram till att kalla den ! Tyvärr kan jag inte vara med på comic con/gamex på lördag, men jag undrar ändå (för frågor brukar inte skada) om det finns en möjlighet att få tag i en sådan för en lite högre slant möjligtvis? skulle vara intresserad av att supporta er genom fler köp i framtiden om ni har planer på en webbshop. Som sagt, förslag/förfrågningar brukar inte skada.

    Lev länge och väl, och fortsätt med samma tempo.

    Med Vänliga Hälsningar
    Jerry Tancred

  2. NÄR KOMMER NÄSTA AVSNITT KAN INTE HÅLLA MIG! Vill verkligen ha nästa avsnitt, jag var på gamex men jobbade under podcasten men vill verkligen höra! När kommer den??

Comments are closed.