EP82 – Den som spelades in live på Comic Con/Gamex 2014, feat. Kodjo Akolor

Foto: Teodor Jönsson

Vi var vår tradition trogen och spelade in [NÖRD:IGT] live inför publik under årets upplaga av Comic Con/Gamex. Vi fick finbesök av vår partner-in-nörd och fantasyexpert, Kodjo Akolor, som gav sina intryck från mässan (bland annat är det tydligen löjligt dyrt med nördiga barnkläder).

I övrigt var panelen äntligen helt fulltalig, och i tur och ordning fick alla berätta om sina höjdpunkter från mässan; Jonas fascinerades av RD-D2-bygge, Peter önskade sig ett comics-bås med seriekreatörer, Mats hyllade nyutgåvan av Linda och Valentin, Tove vurmade för indiehörnan (ingen var förvånad) och fick medhåll från Vanne – som gillade pusseläventyret The Pavilion – och Niklas – som uppskattade påhittigheten i sci-fi-bilspelet Velocity Stream.

Sedan gav vi ordet till lyssnarna, som fick ställa panelen mot väggen med frågor. Det gillade vi skarpt, tack för era spännande och roliga observationer och frågeställningar. Men framförallt vi vill ge ett stort tack till alla som kom och lyssnade!

Publiken at nördigtlive 011114

P.S. För fler bilder från inspelningen rekommenderar vi att man knappar in på #nordigtlive. D.S.

Tack och förlåt!

Puss hej!

Avsnittet kan du lyssna på här eller ladda ner det som mp3:

HÄR hittar du avsnittet via RSS

Och HÄR i iTunes

1 thought on “EP82 – Den som spelades in live på Comic Con/Gamex 2014, feat. Kodjo Akolor”

 1. Hej Nördigt!

  Efter att ha lyssnat på Nördigt sedan avsnitt 4…..av Radiogamer, så har jag nu äntligen köpt mina första comics. Känns som att det kan bli dyrt ”/ Men tack för det!

  Bara en liten tanke om ComicCon/Gamex. Jag var där förra året och jag ser mig själv mest som en ”gamer”. Men jag måste ändå säga att det var ”ComicCon-delen” som var klart mest intressant. Köpte fem comics, tre pop! figurer och första säsongen av Attack on titan.
  Tycker verkligen att kombinationen ComicCon/Gamex funkar och jag hoppas att det bara fortsätter att utvecklas. Ett bra sätt för en nörd som kommer från skogen i Dalarna att träffa likasinnade.

  Fråga: Vad var the one bästa saken på mässan?

  Puss hej.

Comments are closed.